OM MEG


Jeg henter inspirasjon fra mange ulike områder. Det kan være ting jeg ser, hører, kjenner og som setter meg i en tilstand hvor jeg tenker at "her må det gjøres noe". Skapertrang har jeg alltid hatt og det spenner seg fra å være kreativ med form og farge til å skape gode tilstander. I jobbsammenheng er det å skape gode tilstander en sterk drivkraft. Ekstra inspirert og fornøyd blir jeg når jeg kan hjelpe andre å oppleve positive endringer, motivasjon, retning og gode resultater. Kommunikologi og Design Thinking er mine to favorittverktøy som setter stø kurs mot ønsket destinasjon. Om det er nyskaping, endring, kartlegging eller andre behov er det mennesker det dreier seg om. Tjenester og produkter av mennesker for mennesker. Jeg våger å påstå at i oppskriften for å lykkes er empati, nysgjerrighet og forståelse om hvorfor ting blir som de blir, tverrfaglighet og tydelige rammer viktige ingredienser. Som kommunikolog og design thinker er disse ingrediensene og fokuset noe jeg gleder meg over å kunne dele og jobbe med.


NOEN STIKKORD OM MINE ERFARINGSOMRÅDER

Tjenster - produkter - kapitalvare - ledelse - forhandlinger - kunderalasjoner - omstilling - undervisning - nasjonalt og internasjonalt - privat- og offentlig virksomhet - etablering - kultur - frivillig organisasjonsliv - ta upopulære beslutninger - fasilitator OG DETTE SIER ANDRE OM MEG

"I had the pleasure of working with Åse for a year as her design thinking coach. I saw her grow by leaps and bounds - as a public speaker, innovator, and creative spirit. I look forward to continue working with her as she explores new ground, and encourage anyone who is looking for a caring, smart, and dedicated communications expert to do the same!"

Federico LozanoHumoristisk og lydhør kollega som alltid har et analytisk blikk og gode forslag til løsninger på lur.

Egenskaper som har vært nyttig i faglige diskusjoner f.eks vedr kursopplegg og som skaper gode tilstander underveis.Åse er kvalitets - og målbevisst, - og hyggelig å samarbeide med.    

Merete Wik SildenKonsulent, Kursholder og kollega i faget KommunikologiJovial, real og pålitelig. Du er reflektert og virker på meg som modig. Du er hyggelig, oppmerksom og blid. Kort sagt av det positive slaget!!!

Elin StrandenesHun er en dyktig, engasjert, sprudlende, raus og kreativ dame. Full av gode ideer, lett og be, og til å stole på. Hun får til det meste - i hvert fall det hun setter seg som mål!                                                                                                                             

Gro StikholmenÅse! Du er ikke redd for å si det du mener. Du er engasjert og er en raus dame som ser menneskene som er rundt deg.


Elin Fosse KirkebøÆrlighet varer lengst er en gammelt begrep og det tror jeg på. Og uten at jeg kjenner deg så veldig godt så tror jeg at du tror det samme. Du driver ikke med «fjas» 

Andre sterke sider er:

  • God til å lytte
  • Pålitelig. En avtale er en avtale
  • Jeg tror du har en familie og et nettverk som du har god støtte i
  • Du har god egeninnsikt
  • Stabilt godt humør
  • Kreativ og leken

Du Må jo få jobb med alle de kvalitetene  - Men hva skal du bli når du blir stor?

Henning Klafstad

Det er ikke det som 

blir sagt 

eller gjort 

som setter spor - 

det er hvordan du får andre 

til å 

føle seg

Jeg er nok innerst inne en 

"feelgood"-ambassadør


Og for dere som fremdeles ikke har gått lei så deler jeg noen bilder under som viser litt av det jeg sysler med når jeg ikke jobber. Ungene bruker post-it lapper når de skal beskrive mamma fordi hun brukte litt lang tid på det selv. Forbud om å leke med maten gjelder ikke alle. Aktivsere unger med kreativitet er egentlig en stor egotripp siden jeg liker det best selv. Matauk, tradisjoner, lukten av bakst, litt humor, galskap, ting som er godt å se på og lystige lag gir god stemning og sjølvkjensle.